Bag in Box Forpackning

Vi erbjuder Bag in Box, Stand up Pouch (Pouch-up) förpackning och kartong för Bag in Box.

Bag in Box Förpackning

Bag in Box förpackning är en uppsättning förpackningar som består av flerskikts polyetylenpåse med hög barriär och ett styvt yttre skal (kartong, trumma, fodral etc.). Denna förpackning är utformad för att bekvämt innehålla olika vätskor: juice, vin, vodka, desinfektionsvätska, olja, äggmelange, mjölk etc.

I vårt sortiment erbjuder vi paket från 1 l till 220 l. Vi erbjuder också paket med olika typer av förslutningar (kranar, hällkappar, mjölkrör etc.) som garanterar bästa användningsupplevelse för varje produkt. Förutom detta kan du också beställa kartonger eller trumfodral för påsarna samt innovativa och ännu bekvämare Bag in Box-alternativ – Stand up Pouch-förpackning.

Vår officiella representant i Sverige: info@raapress.se, +46736995866.
Bag in Box förpackning

Varför välja vår Bag in Box förpackning?

Vårt företag har inte bara arbetat med fruktbearbetningsmaskiner i nästan 10 år utan också använt Bag in Box-paket i juiceproduktion. Vi använder dessa paket själv – det är därför vi kan garantera bästa kvalitet och det mest tilltalande priset.

Säkerhet

Varje del av paketen produceras av samma producent: från filmer till en färdig påse. Det garanterar högre kvalitet och minskar riskerna för fel.

Pris

Vi erbjuder verkligen tilltalande priser – bara be om ett erbjudande eller fyll i kontaktformuläret och se själv. Vi erbjuder också gratisprover.

Kvalitet

Defektprocenten för paketen är mindre än 0,05% och högsta kvalitet och support är våra prioriteringar.

förpackning Stand up Pouch för juice

Stand up Pouch Emballage (Pouch-up)

Innovativa Stand up Pouch-förpackningar är ett mer bekvämt Bag in Box-alternativ som är utformat för att innehålla vätskor, såsom juice, oljor, vinstockar och sprit.

Självstående Stand up Pouch-paket är tillverkade av kombinerade barriärfilmer för att hålla vätskan säker från luften, solen och andra komponenter. Stand up-påse är lätt, snygg, med ett mycket lågt kolavtryck jämfört med glas- och PET-flaskor och kräver inte en kartong.

Stand up Pouch garanterade hållbarheten upp till + 1 år. Vi erbjuder 0,75 l till 5 l volymförpackningar i vit färg, universal design eller en skräddarsydd design.

Innovation - Stand up Pouch-förpackningar kommer att ersätta PET-flaskor i framtiden!

Varför välja Stand up Pouch förpackning?

Inte bara Stand up Pouch är mer bekvämt eftersom den inte kräver en extra kartong utan också har många andra fördelar.

Trygghet

Det är starkt, stabilt och obrytbart. Kraschar inte som glas, böjer inte och behåller den fina formen.

Design

En möjlighet att välja mellan vita, universella mönster eller skapa dina egna. En anpassad design ger ett stort utrymme för din kommersiella information.

Motstånd

Förpackningen skyddar produkten från utsidan ämnen som sol, luft etc. Det håller din vätska fräsch och säker.

Menu