Fyllningsmaskiner

Våra fyllningsmaskiner är speciellt framtagna för att du ska kunna undvika störningar och för att fylla alla typer av flytande produkter i Bag-in Box och Stand-up-Pouch (Pouch-up) -förpackningar. Vår 20-åriga erfarenhet av produktion och 10-åriga erfarenhet av att personligen använda olika fyllningsmaskiner gör att vi kan skapa innovativa lösningar för att göra ditt arbete så produktivt och bekvämt som möjligt.

Brett utbud

Fyllningsmaskinerna är lämpliga för alla Bag-in-Box och Stand-up-Pouch-förpackningar (Pouch-up) i olika storlekar.

stars

Specialtillverkade lösningar

En specialtillverkad justering på fyllningsbordet gör det möjligt att ändra bordets höjd beroende på storleken på Stand-up-Pouch-förpackningarna så att fyllningen kan utföras på ett bekvämt och rent sätt i volymerna 0,75 l – 5 l.

Användarvänlig upplevelse

Vi tillverkar våra fyllningsmaskiner för att skapa en god användarupplevelse. Vår utrustning är mer effektiv och enklare att använda jämfört med andra tillverkares.

Modern teknologi

Implementerad modern teknik – pekskärmspaneler, automatiska flödesmätare, repeterbarhetsmöjligheter, säkerhetsglas och annat – underlättar arbetsprocessen.

Individuella beställningar

Vi erbjuder konsultationer för individuella behov och producerar specialanpassad utrustning för dina exklusiva projekt och lösningar.

Öppenhet

Du är välkommen att komma och besöka vår fabrik och själv titta på utrustningen.

Våra produkter

Se våra fillers för Bag in Box, Stand up Pouch-förpackningar och flaskor.

Menu