ProFruit Machinery tillverkar innovativ och modern utrustning för den invecklade processen att framställa puré och massa av frukt och bär.
Processen börjar med lossning av färska produkter genom precisionen hos b itipplådan UNLOADER 800, som snabbt övergår till sorteringsprocessen som underlättas av vår avancerade sorteringstransportör.
När produkten har sorterats tvättas och krossas den med hjälp av fruktbubblatvätt och elevatorkvarn AQUAMILL. Om bären är förtvättade kan processen göras med bär- och fruktkrossen.
Frukt- och bärmoset överförs med monopump för fruktmos, till rör i rörvärmeväxlare, vilket säkerställer produktens idealiska presstemperatur.
För mindre bär och frukter avlägsnar destonerings- och massamaskinen DESTONE 500-1000-2000 1: a steget alla oönskade element, medan större stenfrukter genomgår den transformativa processen i destonerings 2: a steget, vilket säkerställer extraktion av puré och massa.
Du kan jäsa mos i våra rostfria tankar för destillatproduktion eller om du producerar massanektaren är vår slutna tank i rostfritt stål med mixer det bästa alternativet för att lagra och blanda saften . Med hjälp av juicehomogenisatorn säkerställs en jämn produktkvalitet som uppfyller de högsta kraven på smak och konsistens.
I slutskedet av juicehanteringen pastöriseras juicen för att garantera säkerheten och förlänga hållbarheten. Företag kan välja mellan diesel-/gaspastöriseringsenheten HEAT 500/1000 eller den elektriska pastöriseringsenheten ECO HEAT 300/500, som alla erbjuder tillförlitlig pastöriseringskapacitet.
Slutligen, med vår automatiska påfyllningsstation för Bag in Box och Stand up Pouch AUTOFLOW eller flaskfyllnings- och kapsyleringsstationen – Monoblock kan företag enkelt förpacka sin stenfruktsjuice och se till att den är väl förberedd för distribution och konsumtion.