Om oss

ProFruit Machinery™ tillverkar utrustning för bearbetning av frukt, bär och grönsaker. Vi erbjuder olika juice produktionsmaskiner baserade på dina behov, gör kundanpassade individuella beställningar samt designar hela bearbetningsanläggningar.

ProFruit Machinery

ProFruit Machinery™ är ett familjeägt företag som började med far och son och deras gemensamma önskan att skapa fler bearbetningsmöjligheter för frukt, bär och grönsaker för både marknadsledande företag och företag som strävar efter att bli detta en dag.

I nästan 10 år har vi arbetat med olika bearbetningsutrustningar för frukt, bär och grönsaker i vårt juicepressföretag ”Savos sultys”. Detta har gjort att vi testat utrustningen hos nästan alla tillverkare på marknaden, även ledande tillverkare. Vi har erhållit en omfattande erfarenhet av att arbeta med alla utrustningsdelar i tillverkningslinorna, vi kommunicerar ständigt med andra producenter och användare av denna utrustning, och av denna orsak förstår vi verkligen vad som krävs för ett effektivt arbete inom bearbetningsfältet frukt, bär och grönsaker.

Våra kärnvärden är tillförlitlighet, den bästa kvaliteten och omfattande assistans till klienten i alla frågor. Dessa värden stöds också av det faktum att vårt team består av faktiska yrkesverksamma som har arbetat i industrin med livsmedelsförädlingsutrustning i över 20 år, och kan garantera de allra bästa tekniska lösningarna.

Kontakta oss nu för att få de bästa lösningarna för bearbetningsutrustning för frukt, bär och grönsaker baserat på dina behov.

Frukt bearbetning maskinerna för juiceproduktion

Vi erbjuder dig utrustning av hög kvalitet tillsammans med full assistans

expand_more
Vårt företag tillverkar olika juicepressmaskiner och bearbetningslinor för frukt, bär och grönsaker. Vi erbjuder maskiner baserade på dina behov, samt gör kundanpassade individuella beställningar och designar fullständiga bearbetningsanläggningar. Vi har arbetat med denna typ av maskiner själva i nästan 10 år – vilket är anledningen till att vi kan ge dig full hjälp och service tillsammans med vår högkvalitativa utrustning.

Värderingar

Vår största fördel jämfört med andra producenter är vår erfarenhet av att inte bara producera utan även använda denna maskinutrustning. I nästan tio år har vi själva arbetat med juice produktionsmaskiner. På detta sätt har vi lärt oss om alla problem som kan komplicera resan för ditt arbete. Det är därför vi inte bara erbjuder dig vår utrustning utan också full assistans och vår erfarenhet, så att du kan undvika dessa problem och använda vår högkvalitativa utrustning utan ovälkomna störningar.

done_all

Pålitlighet

Vi vill förbättra din verksamhet genom att tillämpa våra framgångsrika och beprövade lösningar.

stars

Den bästa kvaliteten

Tack vare vår erfarenhet kan vi tillverka maskiner som uppfyller de högsta EU-kraven.

forum

Omfattande assistans

Vi garanterar operativ kommunikation, rådgivning och hjälp i alla frågor.

Menu