Utrustning för bearbetning av frukt, bär och grönsaker och Fyllningsmaskiner
Artikel

Vi erbjuder de bästa maskinerna för bearbetning av frukt, bär & grönsaker

ProFruit Machinery™ är ett familjeägt företag som började med far och son och deras gemensamma önskan att skapa fler bearbetningsmöjligheter för frukt, bär och grönsaker för både marknadsledande företag och företag som strävar efter att bli detta en dag.

ProFruit Machinery™ tillverkar utrustning för bearbetning av frukt, bär och grönsaker. Vi erbjuder olika juicepresslinor baserade på dina behov, gör kundanpassade individuella beställningar samt designar hela bearbetningsanläggningar.

I nästan 10 år har vi arbetat med olika bearbetningsutrustningar för frukt, bär och grönsaker i vårt juicepressföretag ”Savos sultys”. Detta har gjort att vi testat utrustningen hos nästan alla tillverkare på marknaden, även ledande tillverkare. Vi har erhållit en omfattande erfarenhet av att arbeta med alla utrustningsdelar i tillverkningslinorna, vi kommunicerar ständigt med andra producenter och användare av denna utrustning, och av denna orsak förstår vi verkligen vad som krävs för ett effektivt arbete inom bearbetningsfältet frukt, bär och grönsaker.

Våra kärnvärden är tillförlitlighet, den bästa kvaliteten och omfattande assistans till klienten i alla frågor. Dessa värden stöds också av det faktum att vårt team består av faktiska yrkesverksamma som har arbetat i industrin med livsmedelsförädlingsutrustning i över 20 år, och kan garantera de allra bästa tekniska lösningarna.

Kontakta oss nu för att få de bästa lösningarna för bearbetningsutrustning för frukt, bär och grönsaker baserat på dina behov.

Följ oss

Om oss

Vårt företag tillverkar olika juicepressmaskiner och kompletta produktionslinor för frukt, bär och grönsaker. Vi erbjuder maskiner enligt dina behov, samt utför kundanpassade, individuella beställningar och skapar kompletta bearbetningsanläggningar.

Produktkategorier

Alla maskiner

Se alla maskiner som behövs för frukt-, bär- och grönsaksbearbetning och juiceproduktion.

Fyllningsmaskiner

Se våra fillers för Bag in Box, Stand up Pouch-förpackningar och flaskor.

Menu